Kontorhotel i Hellerup- få kontor på Strandvejen på en eksklusiv adresse.

Kontor

Vores kontorhotel i Hellerup tilbyder et kommercielt kontorfællesskab, hvor du kan leje et eller flere møblerede kontorer med praktisk servicepakke her hos os.

Vores kontorer i Hellerup er en helt unik mulighed for at give din virksomhed den bedst tænkelige placering – i hjertet af Hellerup, på Strandvejen 100.

I vores kontorhotel i Hellerup får du adgang til bredbånd, telefon og fax, samt telefonpasning, posthåndtering og en række øvrige praktiske services.

Vi sørger for den løbende rengøring, opvask, postomdeling, kaffebrygning mm. Og du kan trække på reception, omstilling og sekretærer, samt benytte mødelokaler og andre faciliteter efter nærmere aftale.

En fleksibel ordning med en overskuelig pengebinding, hvor du nemt og hurtigt kan udvide eller indskrænke efter behov.

Du får hyggelige “kollegaer” i kontorerne omkring dig i dagligdagen, og så er kontoret altid bemandet og kontaktparat på dine vegne – uanset hvor du selv befinder dig.

Hyggelig atmosfære

Vi tilstræber en hyggelig atmosfære bl.a. via fyraftensarrangementer og i øvrigt en afslappet og humørfyldt omgangstone, i et professionelt miljø.

Vi har kun et begrænset antal af disse kontorer til rådighed, og derfor er der desværre ikke altid ledige kontorer.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Kontorhotel i Hellerup
  • Eksklusiv adresse
  • Møbleret kontor
  • Adgang til internet, telefon og fax
  • Telefonpasning
  • Posthåndtering og -omdeling
  • Rengøring, opvask, kaffebrygning m.m.
  • Adgang til mødelokaler

Plantegning

Stue

Sal 2

Sal 3

Reception

Når du møder ind om morgenen, bliver du mødt af vores altid smilende receptionister, som du hurtigt får et personligt forhold til.

De kender dig og din virksomhed, ved hvordan de besvarer dine telefoner, hvilke sekretæropgaver de kan aflaste dig med, og hvordan de skal tage imod dine gæster. De sørger for at dække op til dine møder – og rydder selvfølgelig af igen.

Kort sagt tilbyder vores receptionister dig en kompromisløs service – de ved sågar om du ønsker mælk i kaffen.

Vores reception aflaster dig for opkald, der afbryder dit arbejde, så du kan bruge din tid mere effektivt.

Vi kan endda screene dine opkald, så vi kun viderestiller relevante henvendelser, giver en særlig besked til bestemte typer kunder, telefonsælgere eller lignende.

Vores reception behandler hver enkelt kunde individuelt og professionelt, og du kan derfor trygt overlade din receptionistfunktion til os.

Mødelokaler

Vi tilbyder leje af flere forskellige mødelokaler, når du vil mødes i præsentable og velfungerende omgivelser. Vi står for den professionelle modtagelse af dine gæster og det praktiske før og efter mødet.

Dine gæster modtages i receptionen efter aftale med dig, og venter til du er klar, eller vises af receptionisten til det bestilte mødelokale, eller til dit kontor. Alt efter din instruks.

Mødelokaler er forbeholdt kunder der har adresse, telefon, eller kontor hos os, enten i København eller Hellerup. Mødelokaler bestilles ved henvendelse til receptionen.

Vores præsentable mødelokaler på Strandvejen 100 indeholder blandt andet whiteboard, flip-over, internetforbindelse og projektor om ønsket, så du altid kan være sikker på at dine præsentationer bliver vist på en flot og professionel måde. Har du særlige ønsker så lad os det vide.

Desuden serveres der altid gratis kaffe, the og vand, og ønsker du opdækning i form af morgenmad, frokost eller andet, sørger vi naturligvis for dette – altid klar og velpræsenteret.

Mødelokalet inkluderer naturligvis også fri brug af vores Wi-Fi som både du og dine gæster kan logge på.

Området

Vores kontorer i Hellerup er en helt unik mulighed for at give din virksomhed den bedst tænkelige placering – i hjertet af Hellerup, på Strandvejen 100.

Vi har fået en super beliggenhed på én af Hellerups bedste adresser på Strandvejen midt i Hellerup.

Omkredset af de mange kendte Strandvejsbutikker, restauranter og cafeer. Og med Hellerup Havn, Hellerup Strand og Hellerup Sejlklub lige om hjørnet.

Fra flere kontorer er der kig til Øresund og Hellerup Havn.

Der er stor parkeringsplads umiddelbart bag vores kontorbygning, samt yderligere parkeringsmulighed på Onsgårdsvej, Onsgårds Tværvej og Strandparksvej indenfor 2 minutters gang.

Busstoppested er lige udenfor døren, med bus forbindelse til Hellerup Station S-tog, Klampenborg samt Charlottenlund, Gentofte, Østerbro og København City.

Der er 800 meter fra kontoret til Hellerup Station. Vi har cykelparkering i gården og brusebad til rådighed om ønsket. Er der overnattende gæster, kan Hellerup Park Hotel nås indenfor få minutters gang.

Book en fremvisning!

© 2022 - Hellerup Office Center ApS
crossmenuchevron-down