Om kontorservice.dk

Professionelt kontorfællesskab med særdeles attraktiv adresse i Hellerup.

Lille, vågen og praktisk

Lille, vågen og praktisk – er nøgleordene for hovedparten af vores kunder. Og også for os!

Vores rolle er at gøre dagligdagen nemmere for vores kunder og hjælpe til, hvor vi kan, i en praktisk hverdag blandt små og mindre virksomheder og få kontorets funktioner til at fungere effektivt og gnidningsløst – også i de travle perioder.

Vi behandler dine kunder som var de vores egne og indgår som professionelle medspillere i hverdagens forretningssituationer. Vi forstår betydningen af salg og véd, at kvaliteten af vores indsats i dagligdagen gør en forskel for din virksomhed.

Små og mindre virksomheder er i konstant udvikling. Nye produkter, services, vilkår, ‘konkollegaer’ opstår hele tiden.

Hver enkelt i vores team værdsætter udfordringerne der følger med, og finder vores tilfredsstillelse i, at være en vigtig del af kundernes dagligdag.

Det er den direkte motivation til at ophøje det banale til den ekstraordinære indsats for dig og din virksomhed som kunde hos os.

En fusion af Servicevirksomheder

Vi er en fusion af flere servicevirksomheder gennem tiden, af hvilke den ældste er Telefonsekretæren, der startede sin telefonpasning for små virksomheder allerede i 1956 fra beskedne lokaler i Nørregade.

Siden er andre og flere services kommet til, men stadig med den grundlæggende idé at flere virksomheder i fællesskab, opnår professionel service til en fordelagtig pris. Vi har i dag vores afdeling i Hellerup.

Vi er hverken de billigste eller de dyreste i markedet. Vi er det imødekommende, velfungerende og professionelle valg.

Vi håber du får lyst til at gøre brug af vores services, og lade netop os betjene dig og din virksomhed.

Kontakt os, og hør nærmere.

Kontakt os for at høre mere

© 2022 - Hellerup Office Center ApS
crossmenuchevron-down