Virtuelt kontor

Dit firma får en eksklusiv adresse med bemandet reception, men intet fysisk kontor – vi kalder det et “virtuelt kontor”.

Adgang til mødelokaler og sekretærhjælp

Få din firmaadresse hos os i professionelle, bemandede og velordnede, moderne kontorrammer. Du får også adgang til mødelokaler og sekretærhjælp mv. efter nærmere aftale.

Vi tilbyder:

  • Eksklusiv adresse
  • Telefonpasning
  • Posthåndtering
  • Bemandet reception
  • Adgang til mødelokaler
  • Sekretærhjælp

Din post modtages og håndteres

Vi modtager og håndterer dagligt din post som aftalt. Al post sorteres og datostemples, og vi giver dig besked om hvad du har modtaget.

Det er helt op til dig hvordan vi efterfølgende skal håndtere din post, f.eks. åbning, scanning og videresendelse via email eller fax, frasortering af reklamepost, videresendelse pr. post eller kurér af al eller udvalgt post dagligt, med faste intervaller eller blot engang imellem, henlæggelse af post til din senere afhentning eller pr. håndteringsinstruks, indsættelse af modtagne checks i bank, osv.

Mulighederne er mange og vores rolle er at fungere som din forlængede arm, og håndtere din post og dine kunder som du ønsker. Vi indretter os gerne til det der fungerer bedst for dig.

I praksis er det et samarbejde og en indlæringsproces som vi typisk får lagt i faste rammer i løbet af de første uger af samarbejdet, og som derefter tilrettes løbende.

Receptionen tager imod dine gæster

Eventuelle uanmeldte gæster modtages venligt og imødekommende i receptionen med besked om at du desværre ikke er at træffe på kontoret netop nu. Hvis du ønsker det, ringer vi dig gerne op i forbindelse med uanmeldte besøgende så du har mulighed for at give en besked via os, eller tale direkte med den besøgende over telefonen.

Ventede gæster modtages gæstfrit i receptionen efter din forudgående instruks, og venter i receptionen til du henter dem, eller vises af receptionisten til det bestilte mødelokale, eller til dit kontor. Alt efter din instruks.

Vi tilbyder ordnede forhold og præsentable rammer i lyse, venlige og moderne omgivelser, som de fleste virksomheder kan være bekendt.

Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan din virksomhed kan få størst udbytte af det vi har at tilbyde.

Kontakt os for at høre mere

© 2022 - Hellerup Office Center ApS
crossmenuchevron-down